Menu

Amazonas

1000
8000
Keresés a termékek között

Bejelentkezés

Kosár

A kosár még üres. Tegyen bele egy szép függőágyat!

Carry Star babahordozó kenguru

Tekintse meg galériánkat!

Amazonas Carry Star

Ár: 36990 Ft

db Kosárba

Várható érkezés: 2019.06.07.
Ingyenes házhozszállítás

Termék leírása:

Megérkezett a Függőágyboltba - és Magyarországon csak itt kapható - az Amazonas legújabb terméke, egy full extrás babahordozó kenguru, a Carry Star. Elöl és hátul hordható, precízen beállítható, masszív hordozó, kapucnival, esőkabáttal, minden földi jóval. Egyébként nagyon ajánljuk a hagyományos hordozókendőket, de nem mindenki szeret egy 5 méteres kendőt magára tekerni, inkább választ egy praktikusabb darabot.

Így hordozd a babádat egészségesen!

A Carry Star lehetővé teszi, hogy gyermekedet olyan hosszan és olyan gyakran hordozhasd, ameddig csak kedved tartja. Az új fejlesztésű “Grow & Go” megoldásnak köszönhetően a Carry Star tökéletesen a babádhoz igazítható az öt különböző bekötési mód segítségével.

A Carry Star új kialakítású hordozója biztosítja, hogy a kisbaba mindig úgy tudjon ülni benne, hogy a térdei felfelé néznek, a feneke pedig ehhez képest lejjebb helyezkedik el. A Carry Star “Grow & Go” hordozója a baba lábait széles terpeszben tartja, a kicsi gerince pedig a természetes C alakot veszi fel.

A kényelmesen állítható és levehető fejtámasz megfelelő védelmet és támasztékot nyújt a babának. Az övek és a hevederek, valamint az új fejlesztésű csatok biztosítják, hogy a baba súlya mindig egyenletesen osztódjon el hordozója csípőjén. Ennek köszönhetően a hátfájás és a különböző húzódások még hosszas hordozást követően is elkerülhetőek.

Az Amazonas Carry Star számos olyan okos megoldással rendelkezik, amely egyedivé teszi a hordozók piacán. Ezek közé tartozik a beépített vízhatlan borítás, az állítható kapucni, a két levehető előke és a praktikus zseb, melyben kisebb tárgyak helyezhetők el. Az Amazonas Carry Star a baba születésétől általában három éves koráig használható.

Hogyan hordozd jól a babád?

Az Amazonas Carry Star hordozója tökéletesen megfelel az egészségügyi előírásoknak:

  • Az újszülöttet tökéletes biztonságban tartja: a baba veled szemben helyezkedik el, megfelelő távolságban ahhoz, hogy az ebben a korban jellemző C alakú gerinctartást felvegye.
  • Az Amazonas Carry Star széles, vastag szövésű anyaga ideális ülőfelületet biztosít gyermeked számára, mivel a súly egyenletesen oszlik el egyik térdhajlattól a másikig. Így a hordozás a baba egészségét szolgálja, és a nyomáspontok kialakulását is megelőzi.
  • Az Amazonas Carry Starban ülve a baba feneke lent helyezkedik el, a lábai pedig laza terpeszben vannak, hogy elősegítsék a csípők egészséges fejlődését.

Hordozz! Így elérheted, hogy a babád csípője és háta egészségesen fejlődjön!

A kisbabák háta a születésüket követő kilenc hónapban az édesanyjuk méhében megszokott, C alakú görbületet veszi fel. A gerinc fokozatosan, lassan, finoman egyenesedik ki, és az első életév végére tökéletesedik, amikor a baba már képes önállóan felállni és megteszi első lépéseit. Az anyaméhben a magzat emellett nem csak a hátát, lábait is behajlítva tartotta, hogy a rendelkezésre álló helyen elférjen.

Hogy a csípőficam ne alakuljon ki, a csípőizületeknél a baba lábának hajlított pozícióban kell lennie, a feszített, egyenes lábtartás nem megfelelő a számára. Ezek az orvosi alapvetések is alátámasztják, hogy az a helyes, ha a baba hátát görbén, a lábait pedig a térdeknél behajlítva tartjuk. Még abban az esetben is szerencsés megadni a lehetőséget a kisbabának arra, hogy meggörbítse a hátát, ha fekszik – ezt pedig nem segíti elő az, hogyha órákig a babakocsiban tartózkodik.

Elérhetőségeink

Függőágy szaküzlet, Magyarország egyetlen Függőágyboltja:

1117 Budapest,
Fehérvári út 31. Térkép

Telefon: +36 309928600

Email: info@amazonas.hu